Bolder Julianakanaal Sluis Maasbracht
Begaan en betrokken bij elke opdracht,
van begin tot eind
Sluis Maasbracht
Als belangrijke schakel
tussen verlader en schipper
doen we er alles aan om
iedereen tevreden te stellen
Binnenvaartschip Julianakanaal Sluis Maasbracht
Het is altijd weer
een geweldige uitdaging
om verlader en schipper
bij elkaar te brengen

Uitgebreid dienstenpakket

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, zowel gericht op de verlader als op de vervoerder. U moet daarbij denken aan advies, bemiddeling, transportovernames en de administratieve afhandeling van processen. Onze grote kracht is dat wij de schakel vormen tussen de verlader en de vervoerder (schipper) en wij u daarmee heel wat werk uit handen kunnen nemen.

Wilt u weten wat Maastrans voor u kan betekenen op het gebied van vrachtvervoer over het water? Wij zijn ook benieuwd naar de meerwaarde van uw onderneming voor ons! Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden van een eventuele samenwerking kunnen bespreken.

Diensten specifiek gericht op verladers
  • Bemiddeling: ons (netwerk) van schepen kan zowel kleine als grote tonnages vracht voor u vervoeren.
  • Advies: dankzij onze vergaande kennis en ervaring in de binnenvaart, kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van vrachtvervoer over water.
  • Transportovernames: we zijn erg flexibel dankzij ons netwerk van schepen, zodat we vaak op zeer korte termijn transporten kunnen overnemen.
Diensten gericht op vervoerders
  • Bemiddeling: wij hebben contacten met een groot aantal bedrijven die regelmatig vrachten vervoerd willen hebben over het water.
  • Advies: na jaren zelf werkzaam te zijn geweest in de binnenvaart, weten we precies wat er speelt en wat er belangrijk is voor u als vervoerder en kunnen wij u desgewenst voorzien van heldere adviezen.
  • Administratieve afwikkeling: wij kunnen de hele papierhandel van u uit handen nemen (zoals het verkrijgen en verwerken van laad- en losdocumenten) en zorgdragen voor een gedegen administratieve afwikkeling om het transport zo goed mogelijk plaats te laten vinden.
  • Vast werk: wij kunnen uw schip in de verhuur nemen waarbij we samen een contract afsluiten zodat u verzekerd bent van een vast inkomen voor een vastgestelde periode.